Etiketter

fredag 19 november 2010

Vinterstudion

Två höjdpunkter går av stapeln i morgon. I inbördes ordning, Vinterstudiopremiär och två års kalas för I.  Det skall bli riktigt kul att börja följa hur våra OS hjältar har skött försäsongen. Petter Northug har redan hunnit med några sköna temperaturhöjande kommentarer. Bla den om att den enda svensk han rãds är Charlotte Kalla. Eller hur det nu var :) kaxigt så det förslår och helt i min smak, och det har garanterat retat upp en del.

Imorgon är det 10 km fritt damer och 15 fritt för herrarna som gäller. Alltså de två största svenska stjärnornas favorit distanser.
Sändningarna drar igång 9:45 på svt play "uppvärmningen", Succen från OS sändningarna som belönades med en kristall på tv galan, rekomenderas starkt och får inte missas.
Vinterstudio redaktionen har även utlovat  mer repotage med de största stjärnorna, något jag tycker de varit lite dåliga med tidigare.

Start då för många goa tvhelger framöver och för att citera en viss "xpert" "Härligt!!!"

Skickat från min HTC

1 kommentar:

  1. Det är inte utan att man får lite vinterkänslor när man läser det här inlägget samtidigt som flingorna singlar ner utanför fönstret!
    kram syster yster

    SvaraRadera