Etiketter

söndag 27 februari 2011

Skiathlon

Hellner eller Northug kan bli Cologna eller Lucas Bauer. Det är helt beroende av hur det går på den klassiska sträckan. Om skidåkarna lärde sig något av svenskarnas lagarbete i OS så kan det bli åka av redan på klassiska sträckan och då är det frågan om Hellner och Northug hänger med. Gör de det beror det på om Hellner Har krafter kvar att göra samma ryck som i sprintern i backen. Kommer inte en lucka där så tror jag norrmannen blir för svår.
Men om det nu blir max körning redan på klassiska delen så blir det nog frågan om det blir Bauer eller cologna, en Johan Olsson i toppform skulle bli livsfarlig med ett sådant upplägg men jag har svårt att se vart den formen skulle kommit från. Och Anders sodergren kommer inte vara med i matchen överhuvudtaget. Men samtliga  svenskar kommer komma topp 20 och det bådar gott för stafetten.

Såg precis Anja åka ur och ta sig för knät. Det var nog slutet på den karriären.

Läste även Anders Nunstedt i expressen, jämföra Nicke Borg som årets Andreas Johnsson i årets melodifestival. Hur menar han?


Herregud jag glömde ju en som definitivt kommer få medalj om det blir ett snabbt lopp och det är våran Daniel Richardson. Han kan absolut hänga med och till och med gå ifrån och blir nog att räkna som svenska hoppet idag

Skickat från min HTC



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar