Etiketter

söndag 12 september 2010

Det nya arbetarpartiet...

Vilket skämt... Nu erbjuder de blåblodiga oss att arbeta fram tills vi är 69. Tack så mycket.
För visst vill de som arbetar inom vården, inom skolan, inom industrin, inom byggsektorn och de som går hemma hos de välbeställda och städar, göra det tills dagen kommer då det är dax att lämna in. För de med värkande axlar och rygga,r kanske har varit utsatta för kemikalier och hög ljudvolym under många årstid så är nog inte möjligheten att arbeta längre upp i åldern det som lockar mest. De skulle nog mer uppskatta om folk går i pension och lämnar plats för de yngre förmågorna i landet. Kan förstå om de med jobb som inte tär på kropp och psyke i vissa fall uppskattar att vara kvar längre i arbetslivet, men kom inte och kalla det för arbetarvänlig politik. 

3 kommentarer:

  1. Det är väl inte direkt en nyhet, och kom knappast som en chock. Däremot kan man ju fundera på taktiken inför valet när man snackar om sånt här istället för Jönköpings Riviera. Eller som C*nt*rn ville införa, en gräddfil för pensionärer på akuten. Det kallar jag för valfläsk, det är ju massor av folk som skiter i vad de egentligen står för.

    SvaraRadera
  2. Jag gillade också Centerns gräddfil starkt. Det är antingen de rika som kan betala eller pensionärer som skall gå först, inte de som är i mest behov. Det är "välfärd" det.

    SvaraRadera
  3. Fucka alliansen åt helvete, den 19:e. Dags att det blir lite ordning i det här landet igen.

    SvaraRadera