Etiketter

tisdag 30 november 2010

Pgm 1 - Moneybrother framträdande 2 - På spåret | SVT Play

Såg "pengabrosan" på på spåret. Och nu hoppas jag verkligen att han gör en uppföljning på sin skiva där han tolkade Sina favoriter på svenska.
Jag gillar moneybrother men när han sjunger på svenska blir han än bättre. Det får gärna vara mera covers om han tycker det är svårt att få till det på svenska. För sånt här bara måste vi bara få mera av.

http://svtplay.se/v/2247828/pa_sparet/pgm_1_-_moneybrother_framtradande_2

Skickat från min HTC

Res Dig - Sulo & Idde Schultz

Uppföljning på gårdagens inlägg där Sulo var en av de medverkande. Hörde denna låt på p4 för några veckor sedan. Först nu hittar jag den på spotify. Gillar ni den lyssna  på hela albumet som han gör med idde. Helt klart en stabil skiva.

http://open.spotify.com/track/13V8TAAKOZZGjiLSdDYtsh

Skickat från min HTC



måndag 29 november 2010

Höga låga - Staffan Hellstrand, Plura, Sulo

Julen står för dörren, och givet är då lite jullåts tips. Först ut i år blir den nu väldigt heta plura tillsammans med Sulo och Staffan hellstrand. Liksom Bruce låten jag tipsade om för någon månad sen så är jag tveksam till om det egentligen är en jullåt men å andra sidan låter det som en jullåt och spelas runt jul så räknas det som en.

http://open.spotify.com/track/7DtshV0cdtdb7IOtgGU8Pu

Skickat från min HTC



söndag 21 november 2010

Söndag kort och gott

Söndagar innan kvällsveckan brukar vara som en lillelördag, och med stor risk för att bli tjatig så blir dom en mer guldkantade med vinterstudion rullandes på tv. Vilken start det blev igår, dels var den breda lag insatsen både på dam och herr sidan betydligt bättre än vad man kunnat hoppas på och tre pallplatser visar ju även på en spets vi länge länge har drömt om och hoppats på. Nu väntar jag bara på en svensk trippel också. Kommer inte ihåg när det hände senast, men minns jag inte helt galet så hade vi Gunde, Lars Håland och Christer Majbäck på en trippel på 80-talet någon gång. Det vore stort.

Idag tror jag vi bygger på det som i vinter kommer vara det nya "skidskyttet", det folk på jobbet snackar om och ser fram imot när det gäller vinteridrottandet. För det har ju varit Skidskytte som folk har uppskattat mest sedan Magda slog igenom. Två första platser i staffet förutspår jag för svenskarna idag.

Nu blir det Julpynt här hemma. Ljusslingan ute skall upp innan jag bänkar mig. Ha en bra dag.

Förresten, ni kollar väl på så mycket bättre? Dum fråga det gör ju alla nu. Skämdes ni inte å Lasses vägnar igår när han framförde Dover Calais och skulle baka in allsång. Jag tycker det är Lasse som faller ur ramen när det gäller att ta sig an de andra artisternas låtar. De övriga känns som de lagt ner tid och engagemang för att göra låtarna till "sina" (att lillbabs inte kan sjunga kan hon ju inte rå för) men Lasse känns bara som en pompös pajas. 

fredag 19 november 2010

Vinterstudion

Två höjdpunkter går av stapeln i morgon. I inbördes ordning, Vinterstudiopremiär och två års kalas för I.  Det skall bli riktigt kul att börja följa hur våra OS hjältar har skött försäsongen. Petter Northug har redan hunnit med några sköna temperaturhöjande kommentarer. Bla den om att den enda svensk han rãds är Charlotte Kalla. Eller hur det nu var :) kaxigt så det förslår och helt i min smak, och det har garanterat retat upp en del.

Imorgon är det 10 km fritt damer och 15 fritt för herrarna som gäller. Alltså de två största svenska stjärnornas favorit distanser.
Sändningarna drar igång 9:45 på svt play "uppvärmningen", Succen från OS sändningarna som belönades med en kristall på tv galan, rekomenderas starkt och får inte missas.
Vinterstudio redaktionen har även utlovat  mer repotage med de största stjärnorna, något jag tycker de varit lite dåliga med tidigare.

Start då för många goa tvhelger framöver och för att citera en viss "xpert" "Härligt!!!"

Skickat från min HTC

onsdag 17 november 2010

Jerring Priset



Notera storleks skillnaden mot den vitryska 2:an...

De nominerde för Jerringpriset har tagits ut och man kan gå in och rösta på länken nedan. Jerring priset står för årets idrottsprestation och även om det är svårt att jämföra idrotts prestationer mot varandra så bedömmer jag så här. 1 vinst slår alltid (nästan) högst. Och OS är större en VM. Så då har man ringat in det rätt bra. I år är jag dock partisk och har själv röstat på en vm guldtagare före en OS dito, bara därför att. Men egentligen tycker jag nog Frida skall ha bragdguldet i stället och att herrlandslaget i skidor skall få det för OS guldet i staffet. Det är enamt stort i min mening.

https://web.questback.com/sr/jerringpriset2010/

torsdag 4 november 2010

Jag är den felande länken



Jag är den felande länken
Jag flyger B-femtitvå
Jag är en treackordshora
Jag är en hedning kom rädda min skäl
...

Det kan bli så mycket bättre

Såg på en blogg ett inlägg om "Så mycket bättre", där spånade han på hur framtida uppsättningar av artister skulle kunna se ut. För det måste ju bara bli uppföljning på denna succè. Hurvida det är troligt eller ej att vissa artister skulle ställa upp så kan man ju drömma lite. Min lista skulle se ut så här;

Joakim Thåström
Olle Ljungström
Lena Philipsson
Mikael Whiehe
Nicke Andersson (Hellacopters mm)
Marit Bergman

Eller vad sägs om en internationell uppställning

Elvis Costello
Chrissie hynde (Pretenders)
Kylie Minouge
Dave Grohl (Foo Fighters mm)
Jack White (The White Stripes mm)
Paul Maccartney (Beatles mm)

Det skulle bli grym tv underhållning det. Vilka skulle ni vilja se ihop?

tisdag 2 november 2010

Hamburgare macka

Jag somnade till när jag somnade I. M kom och väckte mig vid halv nio, var då lagom sugen på att dra iväg och spela innebandy. Men hade bestämt med en som jag skulle åka med så det var bara att bita ihop. Nu å andra sidan är jag hur pigg som helst, så nu blir det en gotte stund med tre avsnitt How i met your mother och en dubbel polarbrödsmacka med hamburgare, dressing och purjo. Livet kan va bra gott ibland.

måndag 1 november 2010

Fel fel fel

Rusta skall bojkottas. Tvreklamen tycker jag brukar skilja sig jämtemot butikerna när det gäller att vara tidigt ute med julreklamen. Men idag hade Rusta den första som jag har sett. Högst omaskligt tycker jag och åtminstone 3 veckor för tidigt.